Vi är väl du med varandra. Eller?

semester

Hejsan!

Full sommar. Förhoppningsvis har du fått lite avkoppling. Om några veckor är det dags för jobb igen. Tänkte du skulle få veta hur jag tänker kring den här bloggen och webbplatsen så att du inte missar något viktigt.

Troligen kikar du in här för att du är nyfiken på vad jag skriver. Ofta handlar det om skolan, men inte alltid. Mitt jobb är ju att gifta samman lärande och kommunikation. Ibland handlar mina blogginlägg om forskning, ibland om debatter som pågår. Ibland handlar det om kommunikation, ibland om lärande. Ibland både och. Förmodligen tycker du att han den där forskaren kan vara intressant att ha lite lagom koll på, och därför tittar du in på exempelvis det här inlägget.

Men, vi kan ju också knyta närmare kontakt med varandra. Bli du med varandra. Kanhända tycker du det vore intressant att få presentationstips varje vecka som gör dig till en effektivare kommunikatör, vare sig du jobbar med försäljning, kundservice eller som lärare? Ständigt vässa dina färdigheter och utvecklas?  I så fall bör du gå med i mitt veckobrev. Du får tipsen direkt i din brevlåda, och har du några funderingar om presentationsteknik är det bara att skriva tillbaka. Ha en levande dialog om hur kommunikationen kan utvecklas i just ditt jobb.  När du går med får du dessutom en present av mig. Du får en e-bok med 8 korta lektioner i retorik direkt i brevlådan. Vad sägs? För att gå med klickar du på den här länken eller fyller i formuläret ute till höger på den här sidan ->.

Och du, om vi inte ses i veckobrevet ses vi ju här, eller hur? Ha en fantastisk fortsättning på sommaren!

 

 

Gör din röst hörd! Kommentera gärna.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.