Vinn min bok om Studieteknik

Vinn ett exemplar av Studieteknik – så lyckas du med dina studier. 

Hej vänner! Snart kommer Studieteknik från tryckeriet, och då vill förlaget skicka ut cirka 20 vip-ex till personer som är “måste-ha-boken-personer”. För mig handlar det om nyckelpersoner vars åsikt har ett pr-värde. Min fråga till dig är: vilka personer är vip-personer när det gäller en bok om studieteknik enligt Dig? Ge mig tips (behöver inte vara exakta namn) så har du chans att få ett signerat ex på posten så snart boken kommit från tryckeriet. Vinnaren avslöjas den 20 mars. 

Hjälp mig gärna genom att sprida budskapet till dina vänner! Dela med dig så gott du kan av inlägget. Ge dina förslag i kommentarerna här på bloggen, svårare än så är det inte att delta. Lycka till!

http://www.bokus.com/bok/9789127140318/studieteknik/

Gör din röst hörd! Kommentera gärna.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.