Hetsig vecka – sedan skrivro

En rolig vecka. Måndag näst sista föreläsning och coachingsession på Confident Speaking, tisdag näst sista dito på Våga tala. Onsdag em resa mot Åmål för kvällsinspirerande föreläsning om kundbemötande för stans köpmän. Drar vidare till Karlstad för sömn, och sedan mot Stockholm och ge föreläsning på utbildning om kundbemötande och kommunikation fram till 15:30 på torsdag. 17:15 kör jag nästa grej, en kort glimt in i min forskning om IT och lärande med fokus på möjligheter och utmaningar på Naturskyddsföreningens lärarmingel. Sedan hem igen.

Roligt men lite ansträngande schema. som tur är tar december vid snart, som är skrivmånad för mig. Då skall första halvan av Digitalisering som lyfter skolan – Teori möter praktik bli klar. Minst.

1 svar på ”Hetsig vecka – sedan skrivro

Gör din röst hörd! Kommentera gärna.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.