Mitt jobb: att umgås med hjältar

Körde andra veckan på Våga tala (Kör en internationell grupp och en svensk grupp). Det är så fantastiskt att få förmånen att arbeta med unga människor som vågar utmana sina rädslor, som sätter upp mål, som vågar blotta sin sårbarhet och som bygger sina styrkor tillsammans. En fantastisk förmån som jag lär mig så otroligt mycket av varje gång. Blir glad i hjärtat. Höstens personliga utveckling är räddad. Särskilt spännande att se är skillnaden mellan de svenska och de internationella studenterna. Talängslan tar sig helt andra uttryck för studenter från exempelvis Slovakien och Tyskland jämfört med mina deltagare från Indonesien, Japan och Kina.

jag tänker lite på den vanliga skolan, med muntlig framställning och hur viktigt det är att jobba med talängslan hos eleverna där och att ta den på allvar. Viktigt!

hjälptar

 

Gör din röst hörd! Kommentera gärna.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.