Varsågod. Du får en föreläsning

Verkligen full fart i Fleischer Kompetensutveckling just nu. Arbetar på med processtöd och utvärdering i en mindre kommun som satsar på en dator till varje elev och lärare. Föreläser om forskning i Norrtälje imorgon tisdag och i Västerås om personligt ledarskap och kommunikation på torsdag. Ljuvligt att få leva på att inspirera andra!

Idag tänkte jag därför att jag istället för att skriva till dig skulle ge dig/påminna dig om min inspirationsföreläsning “Klick – kommunikation som gör skillnad”. En lunchföreläsning som gavs under 2013. Den ligger på Youtube, är 45 minuter lång och lättsam till sin karaktär. Dela med dig om du gillar den! Här är klippet:

P.S det här var den 19 artikeln om kommunikation från mitt veckobrev. Kika i arkivet och prenumerera du också!

Gör din röst hörd! Kommentera gärna.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.