Toastmaster på lyckad fest

I fredags agerade jag toastmaster på en fest med omkring 70 deltagare. Mottagningen och middagen varade i drygt 5 timmar och det var en del att hålla ihop från scen. Ovana talare skulle introduceras och lugnas. Spex skulle arrangeras, musik skulle passa in i programmet. Själv skulle jag också göra någon liten insats som talare. På det stora hela blev det lyckat. En viktig ingrediens är applåder. Publiken måste få applådera mycket! En annan ingrediens är att de som talar, och som är ovana och lite rädda, känner sig välkomna och varmt bemötta. En tredje viktig sak att hantera som toastmaster är kontakten med kökspersonal och andra nyckelpersoner. Den här gången flöt det på bra får jag säga.

Nöjd med helgens jobb – disputationsfester är otroligt roliga tillställningar att toasta!

Gör din röst hörd! Kommentera gärna.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.