Inspirationsföreläsning i retorik

20130922-122322.jpg

Jag ägnade torsdagen åt att inspirationsföreläsa om retorik för Svenska Stadskärnor i Kungsbacka. En fantastisk publik som gav massor av energi! Stämningen var fantastisk och jag trivdes varje minut. Efter inspirationsföreläsningen fick jag följande rader av arrangören:

Jo, man kan lugnt säga att du, minst sagt, överträffade mina förväntningar. Innehållet var perfekt till målgruppen och framförandet var underbart! Vilken artist du är!

Roligt! Att inspirera i retorik på konferenser, kompetensutvecklingsdagar och liknande är en stor del av verksamheten. Rejält med inspiration varvat med nya kunskaper får dina medarbetare att bli mer produktiva, glada och inspirerade att göra ett bra jobb!

Vi kommer även köra den första öppna retorikkursen i Jönköping 23 januari. Kika gärna in och ta del av kursbeskrivningen.

Vi hörs!

Gör din röst hörd! Kommentera gärna.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.