Må bra på jobbet – föreläsning om intern kommunikation

glad medarbetare

Det rullar på i Fleischer Kompetensutveckling. Idag har jag kört del två om bemötande, etik och kommunikation med ett gäng personer som spelar teater för personal inom omsorgen, som ett sätt att starta diskussioner om sitt yrkesutövande. Det är verkligen en förmån att få vara med och få inblick i sådana verksamheter.

Imorgon kör jag fem timmar föreläsningar och workshops på temat Intern kommunikation. Egentligen handlar hela dagen imorgon om synliggörande, bekräftande och motiverande kommunikation. Vi arbetar tillsammans hela dagarna, men SER vi verkligen varandra? Hur kan vi göra så att våra arbetskamrater känner sig sedda och bekräftade i våra dagliga möten? Om det handlar morgondagens jobb. Det är verkligen fantastiskt att få arbeta med dessa frågor!

 

Gör din röst hörd! Kommentera gärna.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.