Artikel i Perceptual and Motor Skills: Information and repetition change children’s visual strategies when viewing magic tricks with and without gaze cues

perceptual and moter skillsHej!

En snabb information: Här kommer fullständig referens till “min” (jag är medförfattare, men inte huvudförfattare) senaste artikel, som ligger utanför min avhandling (man måste ju ha intressant sidoforskning att ägna sig åt):

Ordqvist, A., Falkmer, M., Parsons, R., Leung, D., Fleischer H., Dahlman J., Girdler, S., Falkmer, T., (2013) Information and repetition change children’s visual strategies when viewing magic tricks with and without gaze cues. Perceptual and Motor Skills, 116, 1, 144-162,(DOI)10.2466/10.24.26.PMS.116.1.144-162.

3 svar på ”Artikel i Perceptual and Motor Skills: Information and repetition change children’s visual strategies when viewing magic tricks with and without gaze cues

  1. hej Jonas, ursäkta att jag missat att svara dig! Nej, jag har inte jobbat något med det – än. Men, jag är ju fri akademiker från oktober. Finns några spännande miljöer att blanda in sig i neråt Göteborg, där dylika saker diskuteras, är jag tacksam.

    Johan, sök på doi-numret.

Gör din röst hörd! Kommentera gärna.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.