Att umgås med hjältar

hjältar

Våga tala – vilka hjältar!

Igår körde jag fjärde sessionen på Våga Tala – träning och coaching för talängsliga. Vilka hjältar! De gjorde sina tredje framföranden. Första gången låg fokus på att bryta isen, att komma igång. Redan vid sitt andra framförande har samtliga utvecklat sig. Det tredje, som hölls igår, var litet annorlunda till sin karaktär: det var nämligen omöjligt att förbereda i förväg. Istället fick de en uppgift på plats, och endast tio minuter på sig att förbereda sig. I ett sådant läge tvingas de att använda en manusmetod som en del talängsliga normalt sett skyr som elden, nämligen att endast använda nyckelord. Det är alltid fantastiskt att se hur förvånade deltagarna blir över hur kommunikativa, kontaktsökande och bra talare de blir när de tvingas lämna det helt utskrivna manuset. Med en igångstartsträcka, plus den här insikten, är vi nu redo att höja svårighetsnivåerna ytterligare. Det är en verkligen gåva att få arbeta med detta, kanske är det det mest meningsfulla arbetet som Delectare föredrag & kommunikation ägnar sig åt. Mina adepter är verkligen modiga och arbetsvilliga, och jag är så stolt över dem! Jag har en verklig tjänsteförmån: Att umgås med hjältar.

1 svar på ”Att umgås med hjältar

  1. Pingback: Vilsen student? Lugn. Det finns hjälp att få. | Fleischer Kompetensutveckling ::: blogg

Gör din röst hörd! Kommentera gärna.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.