Fjärilarna i magen skall flyga i formation!

talängslanKörde andra omgången av Våga Tala under gårdagen via Delectare föredrag och kommunikation. Fantastiskt att se hur mina adepter vågar utmana sina djupaste rädslor – det är något man måste närma sig med stor ödmjukhet. Samtliga höll sina första föredragningar och både fick och gav feedback. Min reflektion efter deras presentationer är densamma som alltid: det är märkligt vilken stor diskrepans det är mellan våra upplevelse av oss själva och vår verkliga prestation. Med en dåres envishet gör jag dem påminda om detta, och också om behovet av att lära sig hantera de automatiska negativa tankarna de har. Som vi konstaterade igår: Det handlar inte om att utrota fjärilarna i magen, det gäller att få dem att flyga i formation!

Gör din röst hörd! Kommentera gärna.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.