Våga tala är igång

talängslan

Är igång med Våga Tala, en verksamhet jag driver i Delectare Föredrag och Kommunikation på uppdrag av Högskolan i Jönköping. Hade start i torsdags med ett nytt gäng, som alla lider av skräck inför att stå framför folk och prata. Vi tränar instrumentella färdigheter, får kontroll på Automatiska Negativa Tankar, lär oss avslappning och lite annat smått och gått. Vi feedbackar och tränar, slipar och är envisa, under gråt och tandagnissel, men också under skratt och förtjusning. Allt om vartannat. Det är så skönt att faktiskt, med erfarenheten i ryggen, VETA att samtliga kommer bli av med mycket av sin rädsla och skräck, under förutsättning att de lägger manken till och jobbar på ordentligt under de här veckorna vi träffas. Mer meningsfullt arbete får man leta efter!

 

Gör din röst hörd! Kommentera gärna.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.