Knowledge Qualities and Interpretations of Knowledge Tasks in One-to-One Computer Projects presenteras i Cadiz på ECER-konferensen

Har inte skrivit mycket på bloggen av två olika skäl. Dels har det varit idel förhandlingar om undervisning och så vidare, praktisk meck som tar tid med andra ord. Dels har forskningen tagit mycket tid (vilket ju är glädjande).

Jag kör i alla fall på för fullt med projektet Knowledge Qualities and Interpretations of Knowledge Tasks in One-to-One Computer Projects i mer skarpt läge nu. I veckan träffade jag ungdomarna jag skall arbeta med, och kunde också för skolan berätta att jag kommer presentera forskningsresultaten på ECER i Cadiz, Spanien i september. Du som är forskare inom det utbildningsvetenskapliga fältet och ska dit – kom gärna och lyssna!

 

Gör din röst hörd! Kommentera gärna.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.