Skolbiblioteken som resurs i en-till-en

Är inbjuden talare på två tillställningar som sätter skolbiblioteken i fokus i en-till-en satsningar. Ska bli trevligt att träffa en publik på hugget – skolbiblioteksfolk brukar vara det.Korta, inspirerande föreläsningar om cirka 45 minuter är upplägget. Arrangör är Kultur i Väst.

Tyvärr får jag göra rockstjärne-avresa från Göteborg och hinner inte prata med er efteråt. Det är inte på något sätt för att vara snorkig, men jag skall föreläsa om minnesteknik kl 13.15 i Jönköping och slutar tala ca kl 11, så schemat är tight. Men ändå! Ses vi där? I övrigt blir det föreläsningar om e-böcker, lättlästa böcker, pedagogiska resursbanker och databaser med mera. Helt garanterat en toppendag för alla besökare!

Programmen:

Gör din röst hörd! Kommentera gärna.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.