Våga Tala-coaching för talängsliga

[adsense]

Har just skickat antagningsbesked till 20 personer att gå på min Våga Tala-coaching. Vi har ökat antalet platser, och ändå får jag tacka nej till några sökanden. Jag hoppas att vi har gjort rätt urval och hjälper dem som allra bäst behöver det.

På torsdag kör vi igång, och jag ser fram emot det! Det är verkligen så fantastiskt att se dessa otroligt modiga människor öppna sig, visa sin sårbarhet och arbeta mot sina mål, och att se dem nå dem är belöning som inte kan mätas i annat än ren lycka. Om de lovar att ge allt, finns jag där dygnet runt för dem under den tid de arbetar på sin utveckling. Det är hedersamt att få vara en stöttande hand i den processen!

Coachingen för talängsliga är för övrigt en verksamhet inom Delectare Föredrag & Kommunikation. Ta gärna ett titt vettj’a!

 

Gör din röst hörd! Kommentera gärna.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.